Automate your Marketing
with Womplify




 
sesuciqiellah's FotoPage

By: sesuciqiellah sesuciqiellah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Dec-2008 12:26 Email | Share | | Bookmark
BeRaKhIr SuDaH...

salam bersahaja....

kat sini aku nak umumkan penutupan ataw berakhirnya riwayat http://sesuciqiellah.fotopages.com nie dan kelahiran http://luahan-bersahaja.blogspot.com.

untuk makluman semua, mulai hari2 yang berikutnya aku akan update segala kegiatan 'jenayah' aku bersama dengan rakan2 yang lain dalam blog yang tertera di atas. dan untuk permulaan, dalam blog tersebut aku akan masukkan semula entry yang ada dalam fotopages nie dan agak sedikit kelewatan dalam proses kali ini maklumlah semua tue aku buat dalam waktu kesibukan tika ini... so, harap semua paham yer... bukan bermakna aku akan stop semua xtvt aku, cuma memerlukan masa jer tuk bersama semula...

sekian, harap maklum


Friday, 31-Oct-2008 13:36 Email | Share | | Bookmark
SeLaMaT TiNGgAL...

mesti semua orang terkejut kan dengan tajuk kali ini... buat masa nie aku rasa aku nak stop dulu update fotopages nie... memandangkan sekarang nie bebanan kerja bertambah... so aku tak nak meletakkan harapan kepada korang yang mungkin mengharapkan yang aku akan update fotopages ni.


*mungkinkah table aku akan penuh dengan semua ini???

aku terasa macam nak berikan tumpuan pada blog aku dan dalam masa yang sama aku ingin menyambung semula novel2 aku yang terhenti di setengah jalan.


*untuk kalian selamanya...

maaflah kepada semua... aku minta maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki seandainya sepanjang perkenalan kita antara sedar dan tidak aku ada melakukan kesalahan pada kalian sesungguhnya aku nie hanya lah manusia biasa yang tidak akan sesekali terlepas dari melakukan kesalah. sesungguhnya aku dah cuba yang terbaik dalam setiap perhubungan.


salam sayang penuh kemaafan dari aku
sesuciqiellah@nazaitul nadia binti mohd ali



Tuesday, 28-Oct-2008 09:09 Email | Share | | Bookmark
KeRaNa MaTa...

Percayakah kalian andai aku katakan dari mata kita boleh tahu apa yg cuba di sampaikan? kadang2 dari mata kita boleh lihat kejujuran, keikhlasan, dan pembohongan???


dari mata tergambar kedukaan


dari mata terbitnya apa yg di rasa... apakah ianya satu pembohongan???


akan ku tunggu... cam tajuk lagu plak


dari kerna mata...


Saturday, 11-Oct-2008 08:31 Email | Share | | Bookmark
M3NGH4LiMuN4NKaN DiRi...

Harap Maaf... terpaksa menghalimunankan diri buat seketika....



Monday, 6-Oct-2008 23:50 Email | Share | | Bookmark
kHaS WaT KaLiaN YaNG M3Ng3n4Li DiRi iNi...



assalammualaikum & salam penuh kerinduan buat kalian yang sudi menjengah ke teratak buruk nie. Di kesempatan nie, rasanya tidak terlambat untuk Qiellah mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin andai sepanjang perkenalan kalian dengan Qiellah selama nie. manalah taw kot2 dalam tak sedar dan sedar serta waras, Qiellah ada wat salah kat kalian, terlebih bahan ker... terkutuk ker... termengata ker... mengguris hati dan perasaan kalian. Qiellah menyusun sepuluh jari penuh keikhlasan memohon kemaafan. Sesungguhnya Qiellah hanyalah manusia biasa yang tidak terlepas langsung dari melakukan kesalahan dan kesilapan.

sesungguhnya kehidupan tanpa gurau senda dan gelak tawa tidak memberikan apa2 keceriaan dalam kehidupan kita dan tanpa masalah ianya bukanlah kehidupan namanya. Apa yang perlu kita lakukan adalah kita kena pandai menguasai masalah tue jgn sampai masalah menguasai diri kita tue jer dan... lagi satu...dlm mengejar erti kehidupan sebenar....jgn lihat masalah dlm peluang....tapi lihatlah peluang dlm setiap masalah yg kita hadapi itu ...

kepada semua kengkawan, apa pun yang terjadi antara kita Qiellah nak korang taw 1 perkara jer... yang Qiellah sayangkan kalian dan persahabatan kita nie... moga2 perhubungan yang kita jaliankan akan diberkati Allah dan berpanjangan sampai ke tua... kepada rakan2 fp dan yang baru mengenali diri ini.... ingatlah bila dah rapat dgn seseorg kawan kita tu..maka persahabatan akan terjalin dgn sendirinya dan terima kasih kerna menerima diri ini seadanya dalam kehidupan kalian.

kepada rakan cyber... dunia cyber nie banyak dugaannya... apa yang perlu korang lakukan hanyalah jadi diri sendiri... kalau nak taw sesuatu tue lebih elok kalau tanya tuan punya badan terus sebab kalau tanya pada org lain biasa lah manusia.. kadang2 dalam tak sedar ada tambah statement tue yg x bes... dan cara penyampaian pun berbeza setiap perhubungan perlulah berlandaskan kejujuran dan keikhlasan adalah menjadi satu kebiasaan dalam dunia cyber kalau ada yang terlebih glamer, ada jer phd akan menyinggah ... so wat macam aku ... anggap jer diri tue cam artis abis citer... apa pun kawan2 biar org buat kita asalkan kita tak jadi macam mereka... Allah Maha Mengetahui... lantak p lah org nak wat per pun asalkan kalian taw per yang kalian buat dan orang yang rapat dengan kita taw saper kita sebenar dah cukup... itupun kalau depa benar2 rapat dengan korang... masa nie lah kita boleh tengok saper sahabat, kawan dan saper lawan...

sekian, terima kasih



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net